Укрзалізниця продаватиме квитки до Білорусі онлайн

Укрзалізниця продаватиме квитки до Білорусі онлайн

Укрінформ
Після відновлення міжнародного пасажирського сполучення пасажири зможуть придбати квитки до Білорусі та зворотно онлайн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця"

Зазначається, що для цього Укрзалізниця та Білоруська залізниця розробили та погодили в робочому порядку угоду про взаємодію при організації електронної реєстрації пасажирів на поїзди міжнародного сполучення, що курсують між Республікою Білорусь і Україною.

«Розширення онлайн-послуг у міжнародних залізничних перевезень — вимога сьогодення та комфорт наших пасажирів. Незважаючи на те, що наразі міжнародні рейси не здійснюються через карантинні обмеження, фахівці Укрзалізниці не припиняли співпрацювати з міжнародними колегами, щоб поліпшувати сервіс для пасажирів та розширювати перелік послуг», — розповів в.о. голови правління компанії Іван Юрик.

Читайте також: Укрзалізниця поновлює курсування поїздів на Буковину

Наразі відповідне рішення підтримало правління АТ «Укрзалізниця», на черзі — прийняття рішення білоруськими колегами. Після підписання угоди пасажири здійснюватимуть поїздки в міжнародному сполученні з Республікою Білорусь за електронними проїзними документами без звернення до квиткової каси.

Як повідомляв Укрінформ, міжнародне залізничне сполучення було припинено Кабінетом Міністрів України у березні 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-