Ляшко назвав область, де відкриють найбільшу кількість пунктів COVID-вакцинації

Ляшко назвав область, де відкриють найбільшу кількість пунктів COVID-вакцинації

Укрінформ
Для проведення вакцинації від COVID-19 вакциною AstraZeneca, яка була доставлена в Україну 24 квітня у кількості 367 тисяч доз, буде відкрито в регіонах 1950 пунктів щеплення. МОЗ відслідковуватиме, як використовується вакцина і як забезпечується доступ до неї громадян.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу сказав головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

“Для використання цих вакцин в областях буде відкрито 1950 пунктів щеплення. Найбільша кількість таких пунктів щеплення планується до відкриття у Дніпропетровській області — 204 пункти щеплення. Найменше в Запорізькій — 29”, - сказав Ляшко.

Читайте також: Ляшко: Вакциною AstraZeneca від COVAX щепитимуть людей 65+

Він наголосив, що Міністерство охорони здоров’ я відслідковуватиме, як буде використовуватися вакцина і як буде забезпечуватися доступ до вакцини всіх, хто потребує щеплення.

Читайте також: Україна отримає від COVAX ще дві партії вакцини — які саме

Як повідомляв Укрінформ, 24 квітня до України прибула партія вакцини AstraZeneca у кількості 367 тисяч доз, надана глобальною ініціативою COVAX.

16 квітня Україна отримала від COVAX 117 тисяч доз вакцини виробництва Pfizer. Всього в межах глобальної ініціативи COVAX Україна має отримати 8 млн доз вакцини від коронавірусної хвороби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-