Зеленський подякував Папі Франциску за молитву про мир на сході України

Зеленський подякував Папі Франциску за молитву про мир на сході України

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський подякував главі Католицької церкви Папі Римському Франциску за молитву про мир на сході України.

Про це Зеленський написав у Твіттері, передає Укрінформ.

"Кожне слово на підтримку України – це збережені життя...Дякую Вашій Всесвятості за молитву за мир на Донбасі. Це мета, якої ми зможемо досягти лише спільними зусиллями. Наша міць – у єдності: духовній, світоглядній, дипломатичній", - написав Зеленський.

Він також опублікував фото з аудієнції з Папою Римським 8 лютого 2020 року.

Як повідомляв Укрінформ, останнім часом збройні сили Російської Федерації здійснюють нарощування військ поблизу державного кордону України на півночі, на сході та на півдні, а також в окупованому Криму. Крім того, зросла кількість випадків порушення перемир’я на сході України з боку збройних формувань РФ, є втрати серед бійців ЗСУ.

Читайте також: Військова загроза Росії: як оцінюють ситуацію у штабі ООС

10 квітня міністр оборони України Андрій Таран заявив, що справжніми цілями нарощування Росією військової присутності біля кордонів України можуть бути посилення тиску на Україну з метою примусу до поступок у переговорному процесі й демонстрація готовності до застосування збройної сили.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-