Зеленський вважає, що не можна говорити про Україну без України

Зеленський вважає, що не можна говорити про Україну без України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський переконаний, якщо президенти США Байден і Росії Путін під час своєї можливої зустрічі порушать питання України, то це буде безпредметно.

Як передає власний кореспондент Укрінформу, про це Зеленський заявив на пресконференції за результатами робочого візиту до Парижа 16 квітня.

«Якщо вони будуть піднімати питання України – я упевнений, що таке питання буде актуальним. Мені здається, що це не питання навіть несправедливості, а, на мою думку, це буде не так предметно, якщо вони обговорюватимуть питання України без нас. Воно не буде предметним, воно не буде правильним», - зазначив Зеленський.

У цьому зв'язку він наголосив, що «це вкотре покаже, що великі країни думають, що все навколо них».

Читайте також: Зеленський пояснив, чому зустріч із Макроном затягнулася

«Сьогодні ми відчуваємо, що найсильніша країна – це не та, яка має зброю. А найсильніша країна, яка має вакцину», - зауважив Зеленський.

Президент США Джо Байден під час телефонної розмови у вівторок нагадав російському лідеру, що Вашингтон стоїть на боці України в умовах ескалації з боку РФ та запропонував провести зустріч ближчими місяцями в третій країні. У четвер президент США Джо Байден видав указ про введення нових санкцій, інших обмежень, у тому числі видворення російських дипломатів, через дії уряду та розвідувальних служб РФ проти інтересів і суверенітету США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-