З ОАЕ депортували 11 українок за участь у відвертій фотосесії - МЗС

З ОАЕ депортували 11 українок за участь у відвертій фотосесії - МЗС

Укрінформ
Влада ОАЕ 12 квітня депортувала одинадцятьох громадянок України, затриманих у Дубаї за участь у відвертій фотосесії. Ще одну українку депортують, коли вона вилікується від COVID-19.

Про це Укрінформу повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

«Увечері 12 квітня влада ОАЕ депортувала одинадцятьох громадянок України, яких раніше затримали в Дубаї за участь у відвертій фотосесії. Інша українка, у якої діагностовано COVID-19, буде депортована після одужання», - зазначив він.

Ніколенко додав, що всій групі заборонили в’їзд на територію ОАЕ.

Фото: Baza

Він також зазначив, що завдяки зусиллям консульства України в Дубаї громадянки отримали мінімальне з можливих покарань. У цьому контексті речник МЗС нагадав, що окрім депортації їм загрожував чималий штраф та ув’язнення терміном до шести місяців.

Читайте також: У МЗС уточнили, що в Дубаї затримали 12 українок, їм загрожує штраф і депортація

Ніколенко також закликав громадян України для безпечних подорожей за кордон суворо дотримуватися законодавства та правил поведінки у країнах перебування.

Як повідомляв Укрінформ, поліція Дубая 3 квітня затримала групу людей, серед яких було дванадцять громадянок України, через порушення норм суспільної моралі. Жінки були заарештовані за позування оголеними на балконі висотної будівлі в курортному районі Дубая Марина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-