Закон про закупівлю «пакунків малюка» через ProZorro опублікували в «Голосі України»

Закон про закупівлю «пакунків малюка» через ProZorro опублікували в «Голосі України»

Укрінформ
Закон щодо надання допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами «пакунок малюка», що передбачає, зокрема, проведення закупівлі через систему Prozorro, опубліковано у газеті «Голос» України» 13 квітня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці парламенту у Телеграмі.

«Сьогодні у газеті «Голос» України» опубліковано Закон «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» щодо надання допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами та ефективного використання бюджетних коштів при фінансуванні одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» № 1359-ІХ», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: «Пакунок малюка»: у батьків є вибір

Зазначається, що цей закон передбачає, що вартість одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» становить три розміри прожиткового мінімуму для дітей віком до 6 років, встановленого законом на дату оголошення про проведення конкурентних процедур закупівель (зараз це 5 763 грн).

Закупівля буде проводитися на відкритих прозорих аукціонах через електронну систему ProZorro.

Документ набирає чинності 14 квітня 2021 року.

Як повідомляв Укрінформ, 12 квітня Президент Володимир Зеленський підписав закон щодо надання допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами та ефективного використання бюджетних коштів при фінансуванні одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

30 березня Верховна Рада ухвалила за основу та в цілому з техніко-юридичними правками законопроєкт, що передбачає, зокрема, проведення закупівлі товарів для комплектування «пакунків малюка» через систему Prozorro.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-