Пробне ЗНО: абітурієнтам підготували коментарі до завдань з усіх предметів

Пробне ЗНО: абітурієнтам підготували коментарі до завдань з усіх предметів

Відео
Укрінформ
Експерти підготували відеокоментарі до завдань пробного ЗНО-2021 з усіх предметів, щоб допомогти майбутнім абітурієнтам підготуватися до основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба УЦОЯО.

"Експерти Українського центру оцінювання освіти детально розібрали кожне завдання, надали розгорнуті пояснення на всі запитання та поділилися порадами, як успішно скласти ЗНО у 2021році", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відеороз’яснення, підготовлені УЦОЯО та ГС «Освіторія» за підтримки МФ «Відродження», доступні на безкоштовній платформі iLearn за посиланням та на YouTube

В УЦОЯО закликають тих учасників, які проходитимуть оцінювання 24 квітня утриматися від ознайомлення із матеріалами тестів, на які вони були зареєстровані. Це важливо, щоб отримати максимальний ефект від проходження тестування в аудиторії і якнайкраще зрозуміти, на що очікувати під час основної сесії ЗНО.

Читайте також: Тести, бали й час: затвердили характеристику ЗНО для магістратури

Як повідомлялося, 10 квітня відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах учасників оцінювання до 30 квітня.

Міністерство освіти і науки України заявило, що пробне ЗНО відбулося з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Явка становила 93-95%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-