Ляшко розповів про запис на COVID-вакцинацію колективів від 100 осіб

Ляшко розповів про запис на COVID-вакцинацію колективів від 100 осіб

Укрінформ
МОЗ розглядає можливість запису на щеплення від COVID-19 колективів від 100 осіб.

Як передає Укрінформ, про це на зустрічі з журналістами сказав головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

“Найближчим часом ми прокомунікуємо можливість зробити дзвінок на контакт-центр МОЗ, і організовані колективи також зможуть записатися... Ми будемо говорити, у кого організовані колективи понад 100 осіб, ви зможете записатися, і до вас виїде мобільна бригада, якщо з'явиться вакцина, і ми будемо працювати на різних платформах”, - сказав Ляшко.

Також він поінформував, що при запису в лист очікування вакцинації людина одразу зможе обирати найближчий кабінет, де вона бажає пройти щеплення. Тим, хто вже записався до листа очікування в “Дії”, згодом, при наявності вакцин, буде приходити повідомлення в додатку, і людина матиме можливість обрати кабінет щеплення, де бажає проходити вакцинацію.

Читайте також: В Україні за добу зробили понад 19 тисяч COVID-щеплень

Як повідомляв Укрінформ, вакцинація від COVID-19 розпочалася в Україні 24 лютого. Наразі в Україну доставлено 500 тис. доз вакцини Ковішилд/Астразенека, та 215 тисяч доз вакцин китайського виробника Сіновак.

Читайте також: Священників включили до другого етапу COVID-вакцинації

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що медична система України спроможна забезпечити проведення близько 6 мільйонів щеплень від COVID-19 на місяць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-