Кому з політиків найбільше довіряють українці

Кому з політиків найбільше довіряють українці

Опитування
Укрінформ
Рейтинг довіри до політиків в Україні очолює Президент Володимир Зеленський, якому довіряють 45% українців, не довіряють – 52%.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» 6-7 квітня 2021 року, передає Укрінформ.

Згідно з даними опитування, голові Верховної Ради Дмитру Разумкову довіряють 32%, не довіряють – 35% респондентів, не знають його – 29%. Лідеру ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко довіряють 30%, не довіряють – 68%. П’ятому президенту України, лідеру «Європейської солідарності» Петру Порошенку довіряють 25%, не довіряють – 74%. Співголові фракції ОПЗЖ Юрію Бойку довіряють 24%, не довіряють – 59%, не знають його – 14%. Прем’єр-міністру Денису Шмигалю довіряють 17%, не довіряють – 50%, майже третина не чули про такого. Народному депутату від ОПЗЖ Віктору Медведчуку довіряють 16%, не довіряють – 71%, не знають його – 11%.

Опитування проводилося серед населення України віком від 18 років і старше в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та сходу України. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing – телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0.

Читайте також: Президентський рейтинг очолює Зеленський, на другому місці – Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, згідно з опитуванням Соціологічної групи «Рейтинг», у лютому рейтинг довіри до політиків очолював Президент Володимир Зеленський, якому тоді довіряли 38% українців, не довіряли – 58%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-