НАЗК розпочало перевірку ще 27 декларацій посадовців

НАЗК розпочало перевірку ще 27 декларацій посадовців

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку ще 27 декларацій посадових осіб, всього на перевірці перебуває 278 декларацій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочало повну перевірку декларацій ще 27 осіб. Серед них – міністри, заступники міністрів, судді Конституційного та Верховного Судів. Отже, наразі в повній перевірці НАЗК 278 декларацій", - повідомляє Нацагентство.

Зокрема, у порядку черговості розпочалася перевірка 26 декларацій. Серед посадовців, декларації яких потрапили на перевірку, міністр освіти та науки Сергій Шкарлет, міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов, міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна, перша заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Садов'як, заступник міністра фінансів у 2020 році Олег Мельник. Також перевіряються декларації суддів Конституційного Суду Валерія Бушкова та Сергія Саса.

Читайте також: НАЗК направило до суду адмінпротокол на депутата Березіна через конфлікт інтересів

Також за отриманими заявами про можливе недостовірне декларування НАЗК розпочало перевірку декларації в.о. ректора Таврійського національного університету імені Вернадського Володимира Казаріна.

Як повідомлялося, НАЗК отримало 792 тис. декларацій посадових осіб за період кампанії декларування доходів. Кампанія декларування доходів посадовими особами, що виконують функції держави та органів місцевого самоврядування, триває з 1 січня по 1 квітня.

Фото: НАЗК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-