Moneyveo розпочинає програму підтримки БФ «Відродження Захисників України»

Moneyveo розпочинає програму підтримки БФ «Відродження Захисників України»

PR
Укрінформ
У березні 2021 року Moneyveo розпочала щомісячну програму фінансування фонду, який займається реабілітацією ветеранів АТО/ООС.

Це партнерство підвищить рівень медико-психологічної допомоги підопічних БФ “Відродження Захисників України”, повідомили Укрінформу в пресслужбі Moneyveo.

Зазначається, що у вересні минулого року Moneyveo підписала меморандум про співпрацю з відомим в Україні та за її межами Благодійним фондом Revived Soldiers Ukraine («Відродження Захисників України»). Цим фондом було відкрито унікальний реабілітаційний центр NEXT STEP UKRAINE, у якому проходять оздоровчі курси учасники АТО/ООС.

За словами PR-менеджера NEXT STEP UKRAINE Олени Кирикович, у кожного, хто побував у реабілітаційному центрі, є своя історія.

«Про наш центр знають і самостійно заповнюють анкети для проходження реабілітації. Всі ці заявки ми розглядаємо, призначаємо зустрічі хлопців із нашими реабілітологами, вивчаємо їхні діагнози. Для учасників АТО/ООС, які потрапляють до центру, створені всі умови для комфортного перебування та повноцінного одужання. По-перше, вони проходять щоденні тренування на унікальному та єдиному в Україні обладнанні. По-друге, всі, хто потрапив на реабілітацію до центру NEXT STEP UKRAINE, отримують комплексне обстеження спеціалістів. А, в разі потреби – за благодійні кошти фонду “Відродження Захисників України” – їх оперують, купують ліки, протези чи пластини, тощо»,-  сказала Кирикович.

Читайте також: У центрі для онкохворих дітей «Дача» тривають ремонтні роботи, укладають плитку

У Moneyveo  зауважили, що раніше компанія вже надавала фінансову допомогу учасникам АТО/ООС та БФ “Відродження Захисників України”. І наразі вирішила продовжити цю ініціативу, розпочавши довготривалий проєкт.

Як зазначив її комерційний директор Максим Параска, Moneyveo - соціально проактивна компанія і вона систематично бере участь у благодійних проєктах. “Минулий рік пройшов під гаслом адаптації до викликів нової реальності, в якій ми опинились через всесвітню пандемію. І я переконаний, що ця адаптація має включати не лише цифрову трансформацію, перегляд бізнес-моделей, застосування Agile-підходів тощо. Зараз бізнес має переглянути свої цілі, додавши до них суспільно-значущі, повинен приносити користь суспільству. Ми у Манівео щорічно нарощуємо кількість КСВ-активностей. Адже віримо, що така діяльність допоможе швидше подолати проблемні явища та покращить якість життя. Тому, коли ми можемо допомогти – ми будемо допомагати”, – розповів Параска.

Для Moneyveo cоціальні проєкти були й залишаються одним з важливих пріоритетів. Так, нині компанія фінансує центр для проживання онкохворих дітей “Дача”, допомагає оргтехнікою Оперативному командуванню “Північ”, реалізує освітні проєкти. А за злагоджені та оперативні дії, направлені на боротьбу з наслідками пандемії, навіть отримала премію «Вибір Країни» у номінації "Краща відповідь на COVID-19", додали в пресслужбі Moneyveo.

Фото: Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-