Кабмін затвердив перелік міжнародних організацій для закупівлі ліків за держкошт

Кабмін затвердив перелік міжнародних організацій для закупівлі ліків за держкошт

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив перелік спеціалізованих організацій, які здійснюватимуть закупівлі товарів та послуг у 2021 році.

Як передає Укрінформ, відповідна постанова була ухвалена на засіданні уряду.

“Затвердити перелік спеціалізованих організацій, які здійснюватимуть закупівлі товарів та послуг у 2021 році”, - йдеться у постанові.

Як зазначається в додатку до документа, в переліку Crown Agents Ltd, Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН (UNDP).

Як йдеться в пояснювальній записці, Crown Agents Ltd закуповуватиме: тести, витратні матеріали для діагностики туберкульозу, імунобіологічні препарати для проведення імунопрофілактики населення та вироби для забезпечення умов температурного контролю імунобіологічних препаратів та медичні вироби.

А також медикаменти для дітей, хворих на нанізм; медвироби для громадян, що страждають на бульозний епідермоліз; медикаменти для хворих у до- та післяопераційний період з трансплантації; витратні матеріали для визначення рівня глюкози в крові, глікованого гемоглобіну, лікарські засоби для дітей, хворих на розлади психіки та поведінки спектра аутизму, з шизофренією, афективними розладами, гіперкінетичними розладами та епілепсією.

Читайте також: Ринок українських ліків у 2020 році зріс майже на 13% - експерт

Окрім цього, компанія закуповуватиме ендопротези та набори для імплантації.

Читайте також: Зеленський: Україна долучилась до створення Міжнародного договору про пандемію

Програма розвитку ООН буде проводити в 2021 році закупівлі медикаментів для лікування гепатитів В і С, тест-системи для діагностики ВІЛ-інфекції, супроводу АРТ та моніторингу перебігу ВІЛ-інфекції у хворих, лікарські засоби та медичні вироби для забезпечення розвитку донорства крові та її компонентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-