Обрання запобіжних заходів Білковському і Філімонову знову перенесли

Обрання запобіжних заходів Білковському і Філімонову знову перенесли

Укрінформ
Судові засідання щодо обрання запобіжного заходу учасникам акції "Не чуєш? Побачиш!" на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка Олексію Білковському та Сергію Філімонову знову перенесено.

Про це адвокати юридичної компанії "Міллер", які представляють інтереси активістів, повідомляють у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Розгляд клопотань про обрання запобіжного заходу учасникам мирної акції під Офісом Президента "Не чуєш? Побачиш!" 20.03, запланований на завтра, не відбудеться", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Заворушення на Банковій: суд відправив Ратушного під цілодобовий домашній арешт

Зазначається, що представники Печерського районного суду міста Києва перенесли засідання на невизначену дату через те, що суддя Ірина Григоренко перебуває на лікарняному.

Як повідомляв Укрінформ, Печерський райсуд Києва призначив на 24 березня засідання з розгляду питань щодо обрання запобіжного заходу учасникам акції під ОП - ветерану АТО Сергію Філімонову та Олексію Білковському.

Філімонову інкримінують хуліганство, Білковському – хуліганство та умисне знищення або пошкодження майна.

Читайте також: Заворушення на Банковій: суд обрав запобіжний захід активісту Євгену Строканю

24 березня засідання не почались у зазначений час, тому адвокати активістів подали клопотання про їх перенесення. Суд переніс розгляди справ на 30 березня.

20 березня під Офісом Президента відбулася акція "Не чуєш? Побачиш!" на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка, учасники якої нанесли на стіни будівлі протестні написи, розбили вікна вхідних дверей та підпалили табличку на фасаді.

В ОП завдані будівлі збитки оцінили попередньо у 2 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-