На чотирьох учасників акції під Офісом Президента склали адмінпротоколи

На чотирьох учасників акції під Офісом Президента склали адмінпротоколи

Укрінформ
Працівники поліції склали адміністративні протоколи на чотирьох учасників суботньої акції під Офісом Президента на підтримку активіста Сергія Стерненка. 

Про це в коментарі Укрінформу повідомила прессекретар Печерського райуправління поліції Оксана Тищенко.

«На чотирьох учасників акції були складені адмінпротоколи. Зокрема, два протоколи – за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, і ще два протоколи – за частиною 1 статті 195 з позначкою 6 КУпАП», - сказала Тищенко.

Вона поінформувала, що поліція не розголошує дані щодо того, на кого саме були складені ці протоколи.

Читайте також: У Раді планують з’ясувати, чи причетні політики до заворушень на Банковій

Раніше Телеграм-канал "Самозахист" повідомляв, що протоколи про адмінпорушення отримали ще чотири учасники суботньої акції під ОП.

Зокрема, як інформував канал, Ігор Поташенков та Олег Кобезський отримали протоколи за ст. 195, ч.6 КУпАП "Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів", тобто за те, що під час акції тримали фаєри.

Читайте також: Кабмін вимагає реакції силовиків на заворушення біля Офісу Президента

Також, за інформацією Телеграм-каналу, Артур Єфименко і Вадим Адамов отримали протоколи за ст. 173 КУпАП «дрібне хуліганство».

Як повідомлялося, увечері в суботу, 20 березня, під Офісом Президента відбулася ще одна акція на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка, під час якої деякі її учасники розписали будівлю протестними написами, розбили вікна вхідних дверей та підпалили табличку на фасаді ОП.

В ОП завдані будівлі збитки оцінили попередньо у 2 млн грн.

Поліція вручила підозри у вчиненні правопорушення п’ятьом учасникам акції і відкрила два кримінальні провадження за фактом цих подій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-