Готується до друку друга книжка одеського вчителя-відеоблогера

Готується до друку друга книжка одеського вчителя-відеоблогера

Укрінформ
Реліз другої книжки відомого одеського вчителя і популярного ютуб-блогера Павла Віктора «Фізика. Молекулярна будова речовини і теплові явища» заплановано на кінець травня.

Про це Укрінформу повідомили у видавництві BookChef.

Перша книга «Фізика. Основи і механічний рух» стала бестселером, за три місяці було продано понад 8500 примірників.

У другій книжці Павла Віктора викладені доступною мовою такі розділи фізики, як термодинаміка, молекулярно-кінетична теорія, розглянуто властивості пари, рідин і твердих тіл.

Автору вдалося зберегти баланс між простотою у викладенні матеріалу і точністю в описі фізичних явищ. Це допоможе легко засвоїти матеріал і тим, хто тільки почав вивчати фізику, і випускникам шкіл, котрі готуються до ЗНО, і студентам технічних вишів.

Читайте також: Книжка вчителя фізики з Одеси за мотивами відеоуроків вийде у грудні

Протягом останніх 6 років Павло Віктор записував відеоуроки для школярів. Нині в нього вже 732 тис. підписників. Його канал містить понад 700 відеоуроків - це повний курс фізики для 7-11 класів.

Книги Павла Віктора відрізняються від класичних підручників легкою і зрозумілою формою подачі матеріалу. Уроки доповнені QR-кодами, за допомогою яких читач може перейти до відповідного фрагмента відеоуроку й переглянути демонстрацію досліду, роботу фізичного приладу або розв’язання задачі. Завдяки структурованій подачі матеріалу видання «Фізика. Основи і механічний рух» та «Фізика. Молекулярна будова речовини і теплові явища» обов’язково стануть у пригоді у процесі дистанційного навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-