Заворушення на Банковій: обрання запобіжних заходів Білковському і Філімонову перенесли

Заворушення на Банковій: обрання запобіжних заходів Білковському і Філімонову перенесли

Укрінформ
Судові засідання щодо обрання запобіжних заходів Олексію Білковському та Сергію Філімонову, учасникам акції «Не чуєш? Побачиш!» на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка, перенесено на кінець березня.

Про це адвокати юридичної компанії «Міллер», які представляють інтереси активістів, повідомили у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Судові засідання щодо обрання запобіжного заходу у справах учасників мирної акції протесту під Офісом Президента перенесли на 30 березня 2021 року», – йдеться в повідомленні.

Представники юркомпанії нагадали, що раніше засідання у справах Сергія Філімонова та Олексія Білковського були призначені на 24 березня. Однак жодне з них не розпочалося вчасно.

«Після цього адвокати «Міллер» подали клопотання про перенесення засідань», – додають представники обвинувачених.

Читайте також: Заворушення на Банковій: суд обрав запобіжний захід активісту Євгену Строканю

Як повідомляв Укрінформ, Печерський райсуд Києва призначив на 24 березня засідання з розгляду питань щодо обрання запобіжного заходу учасникам акції під ОП - ветерану АТО Сергію Філімонову та Олексію Білковському. Філімонову інкримінують хуліганство, Білковському – хуліганство та умисне знищення або пошкодження майна.

20 березня під Офісом Президента відбулася акція «Не чуєш? Побачиш!» на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка, учасники якої нанесли на стіни будівлі протестні написи, розбили вікна вхідних дверей та підпалили табличку на фасаді.

В ОП завдані будівлі збитки оцінили попередньо у 2 млн грн.

Поліція вручила підозри у вчиненні правопорушення п’ятьом учасникам акції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-