Суд продовжив на два місяці запобіжні заходи Антоненку, Кузьменко і Дугарь

Суд продовжив на два місяці запобіжні заходи Антоненку, Кузьменко і Дугарь

Укрінформ
Шевченківський районний суд продовжив строком на 2 місяці запобіжні заходи для двох обвинувачених у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета - Андрія Антоненка і Юлії Кузьменко, а також строк дії обов'язків для третьої обвинуваченої у справі — Яни Дугарь, теж на 2 місяці.

Про це оголосила головуюча суддя Оксана Голуб, передає кореспондент Укрінформу.

“Продовжити строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинувачуваному Антоненку Андрію Сергійовичу по 21 травня 2021 року... Продовжити строк дії запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту обвинуваченій Кузьменко Юлії Леонідівні до 21 травня 2021 року включно”, - сказала Голуб.

Також рішенням суду було продовжено строк дії обов'язків Яні Дугарь до 21 травня 2021 року.

Читайте також: Затриманого на Банковій Влада Сорда відправили під цілодобовий домашній арешт

Як повідомлялося, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві у результаті вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання та оголошення підозр фігурантам справи: лікарю і волонтеру Юлії Кузьменко, медсестрі парашутно-десантного батальйону Яні Дугарь і ветерану АТО Андрію Антоненку.

У вересні 2020 року обвинувальний акт щодо них направили до суду.

4 січня було оприлюднено аудіозаписи, на яких нібито посадові особи КДБ Білорусі обговорюють усунення політичних опонентів, зокрема, журналіста Павла Шеремета. Ексспівробітник білоруського спецназу Ігор Макар, який передав українській поліції аудіозаписи, 19 січня дав свідчення в Києві у справі про вбивство Шеремета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-