На Майдані підприємці проводять акцію «Save ФОП»

На Майдані підприємці проводять акцію «Save ФОП»

Фото
Укрінформ
На столичному Майдані Незалежності проходить акція підприємців, які вимагають дати їм можливість працювати під час посилення карантинних заходів.

Як передає кореспондент Укрінформу, у заході беруть участь понад 200 осіб.

Вони тримають плакати “Save ФОП”, на яких вказано місто або регіон, який представляє той чи інший учасник. Це, зокрема, Київ, Конотоп, Київщина, Житомирщина, Вінниччина, Херсонщина, Черкащина та інші.

Підприємці проводять акцію на Майдані Незалежності / Фото: Юлія Овсяннікова. Укрінформ

Учасники наголошують, що 98-ий день триває акція, метою якої є діалог із владою. Вони виголошують у гучномовець свої вимоги, головна з яких не заважати їм працювати.

За дотриманням правопорядку на майдані Незалежності та поряд стежать правоохоронці, поліція діалогу. Також припарковані автобуси з представниками правоохоронних органів.

Згодом учасники акції мають намір вирушити до будівлі Київміськдержадміністрації, а потім - до Верховної Ради та до Будинку уряду, щоб висловити свою позицію.

Як повідомлялося, 19 березня під будівлею Київської міської держадміністрації проходив мітинг фізичних осіб-підпримців проти локдауну, впровадженого у столиці з 20 березня.

Київ запровадив посилені карантинні обмеження з 00.00 20 березня до 9 квітня включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-