Геращенко показав, як вчора били шибки на Банковій

Геращенко показав, як вчора били шибки на Банковій

Відео
Укрінформ
Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оприлюднив відео вчорашнього побиття шибок у будівлі Офісу Президента під час акції на підтримку Сергія Стерненка.

Як передає Укрінформ, відео опубліковане на сторінці Геращенка у Фейсбуці.

"Громадянин, який бив шибки на дверях Офісу Президента, вже вчора був затриманий співробітниками поліції. Йому висунуто обвинувачення у хуліганстві. Докази його вандалізму та хуліганства Ви можете побачити на відео", - зазначив він.

Читайте також: Під Офісом Президента була зневага до протесту як такого - Подоляк

Як повідомляв Укрінформ, увечері в суботу, 20 березня, під Офісом Президента відбулася акція на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка, під час якої деякі її учасники розписали будівлю протестними написами, розбили шибки вхідних дверей та підпалили табличку на фасаді ОП.

Поліція пізніше заявила, що затримала одного з найагресивніших учасників суботньої акції біля Офісу Президента. За інформацією правоохоронців, затриманий - уродженець Вінниччини, 1995 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

23 лютого Приморський райсуд Одеси визнав Сергія Стерненка винним у викраденні людини, розбої та незаконному зберіганні вогнепальної зброї. Суд призначив йому покарання у вигляді 7 років і 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією половини майна. До оскарження вироку Стерненку обрали запобіжний захід тримання під вартою. Водночас Стерненко заперечує свою причетність до викрадення і наполягає на політичній умотивованості справи. Після оголошення вироку в Україні відбулася низка акцій на підтримку Стерненка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-