Росія заперечує, що її вертоліт порушив держкордон України

Росія заперечує, що її вертоліт порушив держкордон України

Укрінформ
РФ заперечує, що її вертоліт порушив державний кордон України у Сумській області.

Про це інформує пресслужба МВС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Сьогодні Державна прикордонна служба України отримала відповідь від російської сторони про зафіксований факт порушення режиму державного кордону України вертольотом із РФ. У своїй відповіді російські прикордонники намагаються стверджувати, що авіація застосовувалася вздовж їхнього кордону, і факт порушення не визнають", - йдеться у повідомленні.

За інформацією МВС, при цьому російські прикордонники, не надаючи жодних підтверджень, посилаються на показання "незрозумілих приладів об'єктивного контролю".

У МВС нагадали, що 16 березня о 14:05 прикордонний наряд Держприкордонслужби України на одному з напрямків у межах Сумської області зафіксував вертоліт з РФ, який заглибився на територію нашої країни на відстань близько 50 метрів.

Україна у листі російським прикордонникам вимагала повідомити про належність літального апарату та обставини, що призвели до порушення режиму державного кордону України, уточнили в МВС.

Читайте також: США розширюють експортні обмеження проти Росії

Як повідомлялося, у Державній прикордонній службі у вівторок заявили, що російський вертоліт порушив український повітряний простір в Сумській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-