Митниця запускає проєкт із залучення до роботи ветеранів АТО/ООС

Митниця запускає проєкт із залучення до роботи ветеранів АТО/ООС

Укрінформ
У березні Державна митна служба запускає проєкт із формування кадрового потенціалу митниці та залучення до служби в митних органах ветеранів АТО/ООС.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу відомства.

Як зазначається, мета проєкту – кадрове оновлення Служби та створення кадрового потенціалу з умотивованих на якісне виконання обов’язків працівників, що мають нульову толерантність до корупції.

Проєкт передбачає такі етапи реалізації: збір та первинний аналіз надісланих до Держмитслужби анкет від ветеранів АТО/ООС, які хочуть пройти спеціалізоване навчання; формування груп слухачів курсу; навчання слухачів в онлайн/офлайн або змішаному форматі, залежно від поточної епідеміологічної ситуації; складання слухачами іспиту після закінчення курсу; подання учасниками проєкту документів на участь у конкурсі на державну службу в митних органах (з укладанням контракту або без); служба в митних органах.

Читайте також: Як ветерану стати підприємцем

Базова вимога до охочих взяти участь у проєкті - наявність освітньо-кваліфікаційного ступеня не нижче «бакалавра».

Навчальний курс реалізовуватиметься спеціалізованим підрозділом Держмитслужби, що відповідає за підвищення кваліфікації та професійне навчання. Орієнтовна тривалість підготовчого курсу – від 4 тижнів.

Анкету для участі у проєкті можна заповнити, перейшовши за посиланням http://bit.ly/3t6WMN8.

Проєкт реалізується у співпраці з Консультативною радою у справах ветеранів війни, сімей загиблих захисників України при Президентові України та ветеранськими організаціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-