ДТП з автобусом у Польщі: 11 українців у лікарнях, двоє – у тяжкому стані

ДТП з автобусом у Польщі: 11 українців у лікарнях, двоє – у тяжкому стані

Ексклюзив
Укрінформ
Станом на 16 березня у лікарнях Підкарпатського воєводства Польщі залишається ще 11 громадян України, які постраждали в аварії автобуса 6 березня. Двоє з них досі перебувають у дуже тяжкому стані.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив генконсул України в Любліні Василь Павлюк.

“У лікарнях перебуває ще 11 осіб, двоє продовжує залишатися у тяжкому стані”,- повідомив Павлюк.

Він додав, що одного з постраждалих, який перебуває у тяжкому стані, у понеділок гелікоптером було перевезено з лікарні міста Любачув до Жешува.

Читайте також: Автокатастрофа у Польщі: водію автобуса висунули обвинувачення

За його словами, двох постраждалих можуть виписати з лікарень регіону ще у вівторок до кінця дня. Водночас у найближчі дні лікарі можуть виписати ще кількох постраждалих в автокатастрофі. Не виключено, що кількох із них буде перевезено в Україну спецтранспортом.

Як повідомлялося, ДТП з українським автобусом сталася у ніч на 6 березня поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства за 30 км від кордону з Україною. Автобус сполученням Познань - Херсон, в якому перебували 57 осіб, у тому числі двоє водіїв, перекинувся, з'їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице. Унаслідок ДТП п’ять людей загинули, 35 потрапили до лікарень. Того ж дня ввечері група з 24 українців, які потрапили в аварію, вирушила додому. Водію автобуса висунуто звинувачення у ненавмисному доведенні до автокатастрофи. Йому загрожує до восьми років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-