Документальна виставка про справи Майдану продовжить роботу біля МКІПу

Документальна виставка про справи Майдану продовжить роботу біля МКІПу

Фото
Укрінформ
Стендово-вулична виставка «Справи Майдану: на шляху до правосуддя та історії» з 2 по 9 березня продовжить свою роботу біля будівлі Міністерства культури та інформаційної політики.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МКІП в Фейсбуці.

«Документальна виставка «Справи Майдану: на шляху до правосуддя та історії» з 2 по 9 березня продовжить свою роботу біля будівлі МКІП. Раніше вона була встановлена на Алеї Героїв Небесної Сотні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у межах експозиції є можливість детальніше ознайомитися із слідчими діями у «справі Майдану», включно із відкритими питаннями судових проваджень. Виставка нагадує, що причетні до злочинів, скоєних під час Революції Гідності, досі не покарані. І правосуддя ще чекає на своє звершення.

Проєкт підготований Національним музеєм Революції Гідності спільно із Департаментом у «справах Майдану» при Офісі Генерального прокурора за підтримки Українського інституту національної пам‘яті.

Читайте також: У Києві презентували науковий збірник «Революція гідності: на шляху до історії»

Як повідомлялося, на Алеї Героїв Небесної сотні було відкрито стендово-вуличну виставку про справи Майдану. Виставка складається із 14 стендів, де подається інформація про статистику, номенклатуру справ, дуже багато деталей, карта місць загибелі тощо.

Фото: Міністерство культури та інформаційної політики/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-