Аваков: Ми звільняємо по півтора поліцейського за день

Аваков: Ми звільняємо по півтора поліцейського за день

Укрінформ
За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, з лав Нацполіції щодня у середньому звільняють «півтора поліцейського».

Про це глава МВС Арсен Аваков розповів у ефірі програми «У гостях у Гордона», передає кореспондент Укрінформу.

«Ми не живемо в ідеальному суспільстві. За середньою статистикою, ми звільняємо по півтора поліцейського в день у нереабілітуючих ситуаціях. У МВС у цілому працює 360 тисяч осіб, у поліції – близько 120 тисяч осіб є, і люди є різні», - сказав Аваков.

Він нагадав, що кілька років тому було презентовано мотиваційний пакет для правоохоронців: бездоганний поліцейський може отримати іпотеку на житло під 0%, а відсотки за нього платить Нацполіція.

Читайте також: МВС матиме третій у Європі парк авіаційної безпеки – Аваков

«Кілька тисяч молодих поліцейських, які б, мабуть, пішли, тому що їм потрібно заробляти на свою сім’ю, - залишилися, розвиваються… Якби ми потроху підтягували зарплату, також - мотиваційний пакет по житлу, доступна іпотека, і плюс правильне соціальне страхування(те, чого у нас немає) - це була б ідеальна конструкція для розвитку служби, це те, чого я хочу», - поділився Аваков.

Читайте також: Короткоствольна зброя має бути тільки у правоохоронців - Аваков

Як повідомлялося, 8 листопада 2018 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков презентував патрульним програму соціального забезпечення правоохоронців системи МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-