Українців заберуть із Тель-Авіва до Києва авіарейсом 4 березня - МЗС

Українців заберуть із Тель-Авіва до Києва авіарейсом 4 березня - МЗС

Укрінформ
Авіарейс з Тель-Авіва для повернення українців на Батьківщину запланований на 4 березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МЗС.

“Рейс з м. Тель-Авів до м. Київ авіакомпанії МАУ PS 1778 відбудеться 04.03.2021 о 05.30 ранку”, - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з вимогами ізраїльської сторони цей рейс не регулярний, а відтак авіакомпанія МАУ не може здійснювати продаж квитків на своєму офіційному сайті.

Придбати квиток можна у компанії партнера МАУ - Caspi Aviation, ( BenYehuda 1, Tel Aviv, Israel, 03-5100213, INFO@CASPI-AVIATION.CO.IL) перейшовши за посиланням.

У МЗС нагадали, що іноземцям (у том числі громадянам України) не потрібно отримувати спеціальний дозвіл на виїзд з Ізраїлю.

Читайте також: Україна відправить авіарейс до Ізраїлю, щоб забрати своїх громадян

Як повідомляв Укрінформ, 26 лютого Україна та Ізраїль досягли домовленості про здійснення на початку березня спеціального авіарейсу за маршрутом Київ - Тель-Авів - Київ, що дасть можливість громадянам України, які вимушено перебувають в Ізраїлі, додому. Кордони Ізраїлю для регулярних рейсів наразі залишаються закритими.

Інтерактивна онлайн-карта МЗС інформує, згідно з останнім рішенням Уряду Держави Ізраїль, обмежено роботу усіх пунктів пропуску через державний кордон Ізраїлю (у тому .числі міжнародний аеропорт Бен Гуріон, а також усі наземні пункти перетину) до 6 березня 2021 року.

Читайте також: Ізраїль пом'якшує карантин

В’їхати в Державу Ізраїль можливо виключно за наявності поважних причин на підставі спеціального дозволу від Комісії з виключень. Наразі аеропорт Бен Гуріон приймає лише спеціальні евакуаційні рейси.

Ізраїль послаблює карантинні обмеження, введені через коронавірус, на тлі ефективності вакцинації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-