Венедіктова визнала, що інформацію щодо затримання ексбанкіра Яценка хтось «злив»

Венедіктова визнала, що інформацію щодо затримання ексбанкіра Яценка хтось «злив»

Укрінформ
Генеральний прокурор Ірина Венедіктова визнала, що хтось попередив підозрюваного у привласненні майна експершого заступника голови правління ПриватБанку Володимира Яценка про затримання, тому вона швидко підписала підозру.

Про це вона сказала в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера», передає Укрінформ.

«Те, що виток стався - це факт, і я вам хочу сказати, як людина, яка 11 місяців у прокуратурі, так, як інформація розповсюджується в правоохоронних органах, я думаю, що вона не розповсюджується ніде. Тому, чи знали ми, що може бути виток - так, звичайно, знали. Тому в «капсулі» трималось все. Чому я швидко підписала підозру, тому що коли вже інформацію знають більше, ніж довірена кількість осіб, що цим займалися, дійсно таке може статися», - сказала Венедіктова.

Читайте також: Венедіктова розповіла, як готували підозру топ-фігуранту справи ПриватБанку

Вона запевнила, що не знає, звідки відбувся «злив» інформації - з Офісу генпрокурора, САП чи НАБУ, й обіцяла розібратися.

Як повідомляв Укрінформ, генпрокурор Ірина Венедіктова погодила підозру ексзаступнику голови ПриватБанку Володимиру Яценку, який є фігурантом справи Національного антикорупційного бюро про зловживання у ПриватБанку і якого згодом затримали працівники НАБУ.

Читайте також: У «Борисполі» посадили літак з топ-фігурантом справи ПриватБанку, підозру вже погодили

23 лютого детективи НАБУ оголосили трьом колишнім посадовцям ПАТ КБ «ПриватБанк» підозру у розтраті понад 136,89 млн грн. Підозри експосадовцям фінустанови підписала генеральний прокурор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-