Україна відправить авіарейс до Ізраїлю, щоб забрати своїх громадян

Україна відправить авіарейс до Ізраїлю, щоб забрати своїх громадян

Укрінформ
Україна та Ізраїль домовилися про спеціальний комерційний рейс із Тель-Авіва на початку березня для повернення українців на Батьківщину, про точну дату поінформує українське посольство.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Твіттері речник МЗС Олег Ніколенко.

"Україна та Ізраїль домовилися про спеціальний комерційний рейс Київ-Тель-Авів-Київ на початку березня для повернення українців додому. Посольство України в Ізраїлі додатково повідомить про точну дату та умови придбання квитка. Кордони Ізраїлю для регулярних рейсів наразі залишаються закритими", - написав Ніколенко.

Читайте також: Ізраїль закриває кордони ще на два тижні

Як інформує інтерактивна онлайн-карта МЗС, згідно з останнім рішенням Уряду Держави Ізраїль, обмежено роботу усіх пунктів пропуску через державний кордон Ізраїлю (у тому .числі міжнародний аеропорт Бен Гуріон, а також усі наземні пункти перетину) до 6 березня 2021 року.

В’їхати в Державу Ізраїль можливо виключно за наявності поважних причин на підставі спеціального дозволу від Комісії з виключень. Наразі аеропорт Бен Гуріон приймає лише спеціальні евакуаційні рейси.

Як повідомляв Укрінформ, Ізраїль послаблює карантинні обмеження, введені через коронавірус, на тлі ефективності вакцинації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-