Колишній судді повідомили про підозру за позбавлення прав автомайданівців

Колишній судді повідомили про підозру за позбавлення прав автомайданівців

Уточнено
Укрінформ
Прокурори Офісу генпрокурора повідомили про підозру колишній судді одного з райсудів столиці у незаконному перешкоджанні проведенню мітингів і демонстрацій.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба відомства.

За даними слідства, 23 січня 2014 року, з метою перешкоджання проведенню мітингів і демонстрацій, суддя притягнула до адміністративної відповідальності за відсутності доказів та обставин, що обтяжують відповідальність, трьох осіб за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 122-2 КУпАП. Вказані особи 29 грудня 2013 року були учасниками руху колони транспортних засобів від вул. Хрещатик м. Києва до резиденції колишнього президента України «Межигір’я» в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області.

Читайте також: Розстріли на Інститутській: суд не зміг допитати свідка та переніс засідання

При цьому, зазначається, заради залякування мітингувальників, суддя призначила їм найбільш суворий вид адміністративного стягнення, передбачений санкцією вказаної статті, – позбавлення права керування транспортним засобом.

У подальшому апеляційним судом вказані рішення були скасовані, а провадження закриті у зв’язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-