Уряд виділив ₴13,8 мільйона на виплати окремим учасникам АТО та їх сім'ям

Уряд виділив ₴13,8 мільйона на виплати окремим учасникам АТО та їх сім'ям

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про виділення 13,8 млн грн на виплату разової грошової допомоги 21 пораненому учаснику АТО та членам сімей 3 загиблих в АТО військових.

Як передає Укрінформ, про це у Teлеграмі повідомляє представник уряду у Верховній Раді, народний депутат від «Слуги народу» Василь Мокан.

«Кабмін ухвалив проєкт розпорядження "Про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, які загинули (померли) під час участі в антитерористичній операції, та особам, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в зазначеній операції», - поінформував Мокан.

Читайте також: Україна використає хорватський досвід адаптації ветеранів до цивільного життя

За його словами, проєктом розпорядження передбачається виділити Мінветеранів із резервного фонду державного бюджету 13,8 млн грн для надання одноразової грошової допомоги членам сімей 3 загиблих в АТО осіб та 21-й особі, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в антитерористичній операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-