Рада зробить усе, щоб забезпечити вихід з тарифної кризи - Разумков

Рада зробить усе, щоб забезпечити вихід з тарифної кризи - Разумков

Укрінформ
Верховна Рада буде оперативно робити все в межах своїх повноважень, щоб забезпечити реальні механізми виходу з кризи, яка виникла внаслідок підвищення тарифів.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це сказав Голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"Те, що буде залежати від Верховної Ради, аби забезпечити вихід з цієї кризової ситуації, я особисто як Голова Верховної Ради, впевнений, що кожен із народних депутатів і керівництво фракцій… готові будуть долучитися. Тому що в українському парламенті всі розуміють відповідальність, яка лежить саме на нас. І якщо будуть необхідні зміни до законодавства... я відповідальність і за себе і за колег брав і казав, що те, що буде залежати від нас - за нами точно, як кажуть, не "заіржавіє", - зазначив Разумков.

Він додав, що Рада робитиме це оперативно, швидко, в межах своїх повноважень.

Читайте також: Підвищення тарифів на електроопалення вплине на 400 тисяч сімей - Разумков

"Тому що дійсно сьогодні є питання, пов'язані з газом, є питання з теплом, гарячою водою і є питання забезпечення населення, яке опалюється електричною енергією", - вказав Голова ВР,

Спікер також зазначив, що на ранковій нараді з представниками всіх депутатських фракцій та груп усі погодилися, що треба шукати механізми, які дозволять пройти людям цей непростий період.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-