Українські дипломати звернулися до прокуратури Парижа через жорстоке побиття підлітка

Українські дипломати звернулися до прокуратури Парижа через жорстоке побиття підлітка

Укрінформ
Посольство України у Франції звернулося до прокуратури Парижа з офіційним запитом щодо жорстокого побиття українського підлітка.

Про це Укрінформу повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

Він розповів, що потерпілий юнак став жертвою конфлікту між підлітковими групами. Нині Юрій госпіталізований, йому надається медична допомога.

За словами речника МЗС, Посольство України у Франції займається цією справою з перших днів інциденту.

«Дипустанова звернулася з офіційним запитом до прокуратури Парижа, взаємодіє із правоохоронними органами для проведення швидкого та об’єктивного розслідування. Консул перебуває на постійному зв'язку із рідними українця», - зазначив Ніколенко.

Водночас посол України у Франції Вадим Омельченко повідомив у Twitter, що українські дипломати взаємодіють із французькими правоохоронцями у розслідуванні жорстокого побиття у Парижі українського підлітка.

Читайте також: Сину польського олігарха «світить» до трьох років за побиття журналіста

«Трагічний випадок у Парижі з побиттям невідомими українського підлітка Юрія. Молимося за його одужання. Наші консули у постійному контакті з рідними юнака і взаємодіють з французькими правоохоронцями для швидкого та об’єктивного розслідування. Тримаю питання на особистому контролі», - поінформував посол.

Як повідомляв Укрінформ, у Парижі група невідомих 15 січня жорстоко побила 14-річного хлопця з України, коли підліток разом з друзями повертався з коледжу. Він перебуває у комі, його стан критичний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-