У Польщі з балкона багатоповерхівки випала п’ятирічна українка

У Польщі з балкона багатоповерхівки випала п’ятирічна українка

Укрінформ
У місті Верушув Лодзького воєводства (центр Польщі) з вікна п’ятого поверху багатоповерхівки випала 5-річна донька громадян України.

Дівчинка отримала численні травми, але її життю не загрожує небезпека, повідомляє Укрінформ з посиланням на Wnp.pl.

За інформацією лікарів з лікарні міста Острув Велькопольський, дівчинка отримала множинні травми голови, тіла, має зламані кінцівки. Водночас лікарі дають позитивні прогнози щодо лікування дитини.

Надзвичайна подія трапилося у понеділок, 18 січня. Тоді поліцейські отримали інформацію, що перед шостою годиною ранку з балкону на п’ятому поверсі впала 5-річна дівчинка. Згодом було встановлено, що батьками дитини є 42-річна мати та 45-річний батько, які є громадянами України. У момент падіння дитини з балкону батьків не було вдома: мама упродовж 20-ти хвилин відвозила батька автомобілем на роботу. Обоє українців були тверезими.

Подружжя приїхало до Польщі з України кілька тижнів тому. Згодом, після того, як вони знайшли житло і роботу, до Польщі привезли також і доньку.

Районна прокуратура міста Велунь веде слідство щодо доведення до безпосередньої загрози втрати дитиною життя чи здоров’я.

Читайте також: У Польщі торік померли майже 650 громадян України

За даними Головного статистичного управління Польщі, станом на кінець 2019 року у Польщі проживало понад 1,3 млн українців.

Фото: inpoland.net.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-