Зеленський доручив СБУ перевірити інформацію про підпільну COVID-вакцину

Зеленський доручив СБУ перевірити інформацію про підпільну COVID-вакцину

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський доручив Службі безпеки України та правоохоронцям перевірити інформацію про нібито ввезення в Україну контрабандою вакцини від COVID-19.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

"Доручив Службі безпеки та іншим правоохоронцям негайно перевірити інформацію про нібито ввезення в Україну контрабандою вакцини від коронавірусу", - зазначив Зеленський.

Він запевнив, що якщо хтось справді "додумався" таємно та з порушенням закону ввезти вакцину для продажу, реакція має бути максимально жорсткою.

Президент підкреслив, що у держави є чіткий план вакцинації й спочатку щеплення отримають люди з груп ризику та ті, хто на передовій у боротьбі з COVID-19.

"За контрабанду і контрафакт має бути покарання", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Степанов хоче замінити закупівельника COVID-вакцин

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у середу доручив Міністерству охорони здоров'я та Міністерству внутрішніх справ перевірити оприлюднену в ЗМІ інформацію щодо можливої підпільної вакцинації від коронавірусу препаратами невідомого походження.

Раніше деякі ЗМІ з посиланням на бізнесмена Михайла Бродського повідомляли про те, що в Україну з Ізраїлю таємно завезли партію вакцини проти COVID-19 від фармацевтичної компанії Pfizer виключно для народних депутатів та високопоставлених чиновників. Стверджувалося, що посадовці нібито платять по 2,5 тисячі євро за дві дози вакцини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-