Президент прагне сказати про настання миру не в Києві, а в Донецьку

Президент прагне сказати про настання миру не в Києві, а в Донецьку

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський прагне сказати про настання миру не в Києві, а в Донецьку, та написати фразу "Крим — це Україна" на піску ялтинського пляжу.

Про це він розповів у Новорічному відеовітанні, повідомляє Укрінформ.

Вітання записане у Маріїнському палаці за участі дітлахів, які слухали його промову та спілкувалися з Главою держави у святково прикрашеній залі з ялинкою.

"Я хочу не казати на Банковій у Києві, що в Україні настане мир. А сказати на Артема в Донецьку, що мир в Україні настав. І написати «Крим – це Україна»  не в Інтернеті, а на піску на пляжі в Ялті. На українському піску українського пляжу української Ялти", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Зеленський вітає українців: У 2020-му були і сльози болю, і сльози гордості

Він зазначив, що зараз Донецьк, Луганськ і Крим живуть за іншим часом і їм уже годину, як сказали, що Новий рік вже прийшов.

"Но я знаю, что уже почти час, как вы ждете нас, чтобы встретить Новый год вместе. Як одна сім’я. Як один народ. Як одна країна. Донбасс и Крым! Переведите часы назад. Будьте с нами! Готові? Ми також! Я щиро вітаю всіх українців з Новим роком! Нехай усі будуть здорові. Нехай усі будуть щасливі", - побажав Президент змішаними фразами українською та російською мовами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-