З приходом пандемії ситуацію могли врятувати тільки супергерої - Зеленський

З приходом пандемії ситуацію могли врятувати тільки супергерої - Зеленський

Укрінформ
Навесні 2020 року із приходом в Україну пандемії COVID-19 відсутність необхідних речей у лікарнях і аптеках показала, що нюх дехто втратив задовго до коронавірусу, й ситуацію могли врятувати тільки супергерої.

Такими супергероями стали медики, заявив Президент Володимир Зеленський у новорічному відеовітанні, повідомляє Укрінформ.

Вітання записане у Маріїнському палаці за участі дітей, які слухали його промову та спілкувалися з главою держави у святково прикрашеній залі з ялинкою.

"Навесні ми почали всі хворіти. Виявилось, що в лікарнях та аптеках багато чого немає. Чому? Просто дехто втратив нюх ще задовго до «ковіду». І от всі ми були як у фільмах, коли здається, що врятувати можуть тільки супергерої", - сказав Президент.

Глава держави підкреслив, що у 2020-му, як і у 2014-му, ми знову переконалися – супергерої існують, і до наших військових приєднались наші медики.

Читайте також: Немчінов подякував медикам за роботу у 2020 році

"Наші суперлікарі. Суперлаборанти. Суперводії швидкої. Суперпілоти. Суперприкордонники. Суперучителі. Наші суперпожежники та суперрятувальники. І ми точно не маємо іншого варіанту, аніж бути супер-Україною", - наголосив Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-