Рятувальники третю добу працюють у посиленому режимі

Рятувальники третю добу працюють у посиленому режимі

Укрінформ
На період відзначення Різдва Христового західного обряду підрозділи ДСНС України перейшли на посилений режим несення служби та перебувають в готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"У кожному регіоні країни проведено уточнення місць масових заходів, посилено моніторинг щодо пожежної безпеки на потенційно небезпечних об’єктах та об’єктах державного значення, здійснюються профілактичні відпрацювання з населенням щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Рятувальники попереджають про ожеледицю — «жовтий» рівень небезпеки

Так, з 9-ї години ранку 25 грудня до 9-ї ранку 28 грудня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної й пожежної безпеки на об'єктах, задіяних до проведення заходів із відзначення різдвяних святкувань та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій. Також здійснюється посилений моніторинг пожежної ситуації на об'єктах з масовим перебуванням людей.

Читайте також: Як не спалити хату на новорічні свята - поради рятувальників

В готовності до застосування для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події перебуває і авіація ДСНС, а саме літак Ан-26.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-