Таран зустрінеться з Бутусовим цієї суботи - Міноборони

Таран зустрінеться з Бутусовим цієї суботи - Міноборони

Укрінформ
Очільник Міністерства оборони Андрій Таран зустрінеться з журналістом Юрієм Бутусовим 19 грудня.

Про це у Фейсбуку повідомляє Міноборони, передає Укрінформ.

«Зустріч міністра оборони з Юрієм Бутусовим відбудеться цієї суботи, 19 грудня. Будуть предметно обговорені перспективи подальшої співпраці. Тональність попереднього дискурсу була емоційною і недоречною. Міноборони вітає взаємну готовність до діалогу», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, МОУ запросило редактора видання Цензор.НЕТ Юрія Бутусова, який відомий своєю критичною позицією щодо реформ у сфері оборони, обійняти одну з посад у відомстві.

Читайте також: Юрію Бутусову пропонують посаду в Міноборони

Згодом у Міноборони заявили, що у них відсутні вакансії, які відповідали б рівню амбіцій та компетенції Бутусова. У міністерстві пояснили, що у нього, за оцінкою кадрового органу МОУ, відсутні «відповідні професійні підстави».

Бутусов своєю чергою заявив, що подає позов до суду й вимагає публічних вибачень від Міноборони.

Читайте також: У Міноборони пояснили, чому не взяли на роботу Бутусова

Юрій Бутусов – журналіст, головний редактор сайту Цензор.НЕТ, оглядач «Дзеркала тижня». Пише про внутрішньополітичну ситуацію в Україні: найгучніші скандали, корупційні оборудки, підкуп виборців, плюси й мінуси кандидатів на різні державні посади. Також писав про військовий конфлікт на Донбасі, автор серії нарисів про події Революції Гідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-