Журналісти Bihus.Info виграли апеляцію у Гладковського-молодшого

Журналісти Bihus.Info виграли апеляцію у Гладковського-молодшого

Укрінформ
Київський апеляційний суд задовольнив скарги журналістів Дениса Бігуса та Лесі Іванової і скасував рішення суду першої інстанції про визнання недостовірним і спростування розслідування про корупцію в оборонній сфері, зокрема участь у цих схемах Ігоря Гладковського.

Як передає Укрінформ, відповідна інформація оприлюднена на сайті Bihus.Info.

"9 грудня Київський апеляційний суд скасував рішення першої інстанції й постановив нове рішення – відмовити Ігорю Гладковському в його позовних вимогах в повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Повний текст рішення з мотиваційною частиною буде опублікований упродовж 10 днів.

Разом з тим, адвокати журналістів заявили, що судді декілька разів звертали увагу на необгрунтованість вимог Гладковського.

Читайте також: НАБУ оголосило підозру фігуранту корупційного скандалу в Укроборонпромі

Як повідомляв Укрінформ, у липні Подільський районний суд Києва зобов’язав проєкт журналістських розслідувань Bihus.Info спростувати інформацію про причетність Ігоря Гладковського до схем розкрадання в оборонному комплексі України.

Читайте також: Журналіста Бігуса внесли до бази "Миротворця"

У лютому 2019 року журналісти Bihus.info опублікували розслідування щодо розкрадань в оборонному комплексі обсягом щонайменше 250 млн грн. Журналісти стверджували, ніби до цих схем причетний син колишнього заступника секретаря РНБО Гладковського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-