В Україні проходить дводенний міжнародний форум «Креативна Україна»

В Україні проходить дводенний міжнародний форум «Креативна Україна»

Онлайн
Укрінформ
В Україні проходить дводенний Міжнародний форум «Креативна Україна», мета якого - обговорення оптимальних шляхів підтримки розвитку креативної економіки держави.

Форум уже вчетверте проводиться в Україні, його головним організатором виступає Міністерство культури та інформаційної політики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Очікується, що захід створить простір для діалогу та обміну досвідом між креативним бізнесом, міжнародними експертами та державою щодо адаптації до реалій, спричинених пандемією.

Цьогорічний форум має два напрями — панельні дискусії з українськими та міжнародними експертами, а також секторальні модулі, де в інтерактивному форматі представники креативних індустрій візьмуть участь в обговоренні поточного стану секторів креативної економіки. Основна мета секторальних модулів також зібрати ідеї для подальшого опрацювання їх у державні політики та програми.

Відкрив форум Президент Володимир Зеленський, що долучився до заходу онлайн.

Читайте також: МКІП хоче створити консультативний орган для допомоги культурі під час коронакризи

Серед гостей та учасників форуму - представники уряду та державних інституцій України, чиновники ЄС та Великої Британії, відомі українські, європейські та американські діячі креативних індустрій, представники всесвітньо відомих компаній, викладачі Стенфорда і Гарварда, засновники та керівники провідних українських бізнесів, що працюють у креативному секторі економіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-