«Краще працювати в офісі»: Єрмак поділився враженнями дистанційної роботи з «Феофанії»

«Краще працювати в офісі»: Єрмак поділився враженнями дистанційної роботи з «Феофанії»

Укрінформ
Хворий на COVID-19 керівник Офісу Президента Андрій Єрмак каже, що вже йде на поправку та вважає, що працювати з офісу краще, ніж дистанційно.

Про це він написав у Фейсбук, повідомляє Укрінформ.

"Йду на поправку і дуже сподіваюся скоро отримати свій негативний тест", - зазначив очільник ОП.

Єрмак нагадав, що останній тиждень провів у «Феофанії». За його словами, самоізоляцію та медичний догляд при коронавірусі планував організувати вдома, але необхідний рівень захищеності зв'язку у житловому будинку забезпечити неможливо.

"В іншому разі, повірте, я б залишався вдома і працював звідти", - сказав керівник Офісу глави держави та додав, що для нього "краще працювати в офісі", аніж віддалено.

Читайте також: COVID-19, ФОПи та «5 елемент»: Зеленський записав нове звернення

Він нагадав, що уже у лікарні була низка "надважливих дзвінків", зокрема радників лідерів країн – учасниць Нормандського формату.

"Думаю, через постійні дзвінки та відео створював незручності для персоналу. За це мені самому незручно й хочеться перепросити. Безмежно вдячний вам за терпіння, дорогі лікарі", - зауважив Єрмак.

Він розповів, що перші дні почувався нормально, потім працювати стало набагато важче, піднялася температура, з’явився кашель, біль у горлі та грудях.

"Вихідні були важкими, трохи випав з роботи", - поділився керівник ОП.

Читайте також: Президент почувається краще і продовжує працювати - Мендель

Єрмак запевнив, що зараз йому вже набагато краще.

Водночас він підкреслив, що лікарі радять при першому покращенні самопочуття не розслаблятися, хвороба доволі підступна і може дуже швидко розвинутись у вкрай небезпечну пневмонію.

"Будь-якій людині, навіть із богатирським здоров’ям, не можна жартувати з коронавірусом. Закликаю всіх дотримуватися рекомендацій МОЗ – носити маски, користуватися антисептиком і бути максимально обережними, адже у вас хвороба може протікати безсимптомно. А от вашим близьким може загрожувати смертельна небезпека", - закликав Єрмак.

Читайте також: В Україні за добу зафіксували 12 496 нових випадків коронавірусу

Він також висловив подяку українським лікарям, які, за його словами, навіть при всіх багатолітніх проблемах та негараздах вітчизняної системи охорони здоров’я, які дуже складно вирішити швидко, рятують більше пацієнтів, ніж у багатьох інших країнах.

Як повідомлялося, 9 листопада коронавірус виявили у Президента Володимира Зеленського, а також у глави Офісу Президента Андрія Єрмака. Радник керівника ОП Михайло Подоляк пізніше проінформував, що Зеленський і Єрмак перебувають в ізольованих палатах лікарні "Феофанія".

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-