Уряд змінив гендиректора Концерну радіомовлення і телебачення

Уряд змінив гендиректора Концерну радіомовлення і телебачення

Укрінформ
Кабінет Міністрів змінив генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.

Як передає Укрінформ, про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан у Фейсбуці.

"На сьогоднішньому засіданні Кабмін ухвалив низку кадрових рішень: звільнити (проєктами розпоряджень Кабінету Міністрів України) по суб'єктах господарювання: Мікрюкова Сергія Анатолійовича з посади генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (за власним бажанням)", - написав Мокан.

Він додав, що також Кабмін призначив на цю посаду Данилова Кирила Феліксовича.

Крім того, за повідомленням Мокана, Кабмін призначив Малецького Олександра Миколайовича заступником голови правління Пенсійного фонду України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації шляхом укладення з ним контракту про проходження державної служби на період дії карантину.

Також Кабмін погодив призначення Парсентьєва Миколи Миколайовича виконуючим обов’язки голови правління – директора акціонерного товариства "Одеський припортовий завод".

Читайте також: Інтертелеком домовився з Концерном РРТ про погашення заборгованості

Мокан додав, що Кабмін прийняв проєкт розпорядження про тимчасове покладення виконання обов’язків голови правління акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" на Власенка Андрія Володимировича.

Як відомо, Мікрюкова уряд призначив на посаду генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення у січні цього року. Кирило Данилов раніше був директором дніпропетровської філії цього концерну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-