Степанов назвав планові госпіталізації, які триватимуть і надалі

Степанов назвав планові госпіталізації, які триватимуть і надалі

Укрінформ
В умовах COVID-19 проведення певних планових госпіталізацій та операцій не зупинятиметься.

Про це сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу 11 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми призупинили певні планові госпіталізації і планові операції. Які планові госпіталізації ми проводимо і ніхто їх зупиняти на майбутнє не буде? Це надання медичної допомоги внаслідок ускладнення перебігу вагітності та пологів, надання меддопомоги вагітним, породіллям, новонародженим, надання меддопомоги у спеціалізованих відділеннях закладів охорони здоров’я пацієнтам із онкологічними захворюваннями, надання паліативної меддопомоги у стаціонарних умовах», - сказав Степанов.

Він зазначив, що також не будуть зупиняти надання планової меддопомоги закладами охорони здоров'я національного рівня за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів. Не зупинятимуть госпіталізацію, якщо внаслідок її перенесення є значний ризик для життя і здоров’я людей.

Читайте також: З нежитем, але без «психічних» змін: як проходить COVID-19 у легкій формі

Як повідомляв Укрінформ, Україна перейшла до другого етапу боротьби з коронавірусом, в лікарнях припиняється планова госпіталізація і планові операції. Також на найближчому засіданні уряду планують запровадити карантин вихідного дня: в суботу та неділю працюватимуть лише продовольчі магазини, аптеки, АЗС та СТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-