Дивитися ТБ онлайн без прив’язки до місця та часу - Ланет.TV

Дивитися ТБ онлайн без прив’язки до місця та часу - Ланет.TV

PR
Укрінформ
Станьте абонентом сервісу Ланет.TV та отримайте безкоштовний доступ до преміального контенту вже сьогодні.

В сучасних реаліях, коли життя мчить із шаленою швидкістю, важливо оптимізувати свій час та кожну хвилину витрачати з користю та задоволенням. Дивитися ТБ онлайн у дорозі на роботу на улюбленому гаджеті або культові канали онлайн на відпочинку з друзями під час пікніка легко з інноваційним сервісом інтернет-телебачення Ланет.TV.

Сервіс Ланет.TV — великий вибір різножанрових ТВ каналів з можливістю перегляду не лише на екрані телевізора, але й ПК, ноутбука або будь-якого гаджета на базі Android. Все, що вам знадобиться, — доступ до Інтернету та підписка на сервіс. Ви отримаєте можливість дивитися програми ТВ у будь-який час, адже для абонентів доступна функція паузи та перемотування відео до двох годин, що дозволяє переглядати цікаві фрагменти у зручний момент.

З інтернет-ТБ від Ланет.TV не доведеться сплачувати за підписки на кожен окремий канал, адже сплативши за обраний пакет, ви отримуєте вільний доступ до понад сотні культових телеканалів з цікавим контентом на будь-який  смак. Щоб не загубитися серед різноманіття каналів, абоненти можуть самостійно сортувати канали за жанрами та темами й отримувати перелік лише цікавих їм програм. Більше того, у сервісі доступна телепрограма та опис кожної передачі, що дозволяє суттєво заощадити час на пошуки цікавих стрічок. Телебачення онлайн від Ланет.TV — зручно, доступно та дійсно комфортно!

Все ще не знаєте, як дивитися ТБ через Інтернет? Аби стати користувачем провідного сервісу інтернет-телебачення, достатньо зробити всього декілька кроків:

  1. Зайти на сайт сервісу або ж завантажити додаток Ланет.TV.
  2. Авторизуватись.
  3. Після підтвердження номера телефону вам стане доступним тиждень безкоштовного користування пакетом /PRIME, який пропонує преміальний контент на будь-який смак.

Спробуйте дивитись ТБ онлайн на Ланет.TV вже сьогодні, адже для користувачів сервісу діє спеціальна пропозиція: підключайте пакет /BAZA зі знижкою 80% всього за 147 грн за 15 тижнів користування! Ще ніколи дивитися онлайн прямий ефір улюбленої програми ТВ не було так просто та вигідно!

Переконайтеся у перевагах користування сервісом особисто і насолоджуйтеся переглядом телевізора онлайн в будь-який час незалежно від місця знаходження. Дивіться онлайн культові телеканали Україна, ICTV, НЛО TV, СТБ, Новий канал, М1, М2, Інтер, 1+1, 2+2, Ентер-фільм і безліч інших в якості Full HD.

Фото: Ланет.TV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-