У Межигір’ї стартував забіг на честь загиблих воїнів АТО

У Межигір’ї стартував забіг на честь загиблих воїнів АТО

Фото, відео
Укрінформ
У Межигір’ї стартував щорічний Всеукраїнський патріотичний забіг з легкої атлетики в пам'ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», в якому беруть участь майже тисяча учасників. 

Про це передає кореспондент Укрінформу.

Як очікували організатори забігу Міністерство у справах ветеранів України, участь у заході мали взяти близько 500 учасників. Втім, до Межигір’я, звідки стартував забіг, прибули значно більше охочих — до тисячі учасників. Наразі перша група учасників забігу вже побігла за визначеним маршрутом.

Забіг на честь загиблих воїнів АТО у Києві / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Усі учасники патріотичного забігу мають подолати дистанцію на вибір у 2, 5 або 10 км. За умовами акції разом з номером учасника на формі вказано ім’я полеглого захисника чи захисниці, у пам'ять про якого учасник буде здійснювати забіг. Тих учасників, які подолають дистанції першими, відзначать нагородами.

Читайте також: У Києві представили план заходів із вшанування пам’яті захисників України

Також, патріотичний забіг на честь загиблих українських воїнів стартував і від Майдану Незалежності у Києві. Та заплановано патріотичний забіг у Луцьку, Ужгороді, Львові, Черкасах, Чернігові, Краматорську, Северодонецьку, Покровську, Полтаві та Івано-Франківську.

Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» у Северодонецьку / Фото: Олексій Ковальов, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-