Балуха прооперували, у нього черепно-мозкова травма - Геращенко

Балуха прооперували, у нього черепно-мозкова травма - Геращенко

Укрінформ
Колишнього політв'язня, кримського активіста Володимира Балуха, якого напередодні побили невідомі, прооперували, в нього черепно-мозкова травма, наразі постраждалого перевели в реанімацію.

Як передає Укрінформ, про це повідомила співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко у Фейсбуці.

"Тільки що закінчилася операція, його перевели в реанімацію. У Володі важка черепно-мозкова травма, операція була на голові, стан важкий. Ми з Марією Іоновою поспілкувалися з головним лікарем О. Ткаченком, до Володі поки що не пускають. І просять поки що не турбувати лікарів, які не можуть оприлюднювати деталі, в тому числі й через те, що розпочато слідство щодо побиття", - поінформувала Геращенко.

Читайте також: Балуха побили у столичному Гідропарку – поліція розповіла деталі

Вона уточнила, що Балух знаходиться в лікарні швидкої допомоги. "Скільки він знаходився без свідомості після звірячого побиття - невідомо, встановити це мають правоохоронці. Лікарі зробили і роблять все можливе для стабілізації його стану", - зазначила Геращенко.

Вона додала, що операцію робив хірург Юрій Андрейко, а реабілітація Балуха потребує довгого часу.

Як повідомляв Укрінформ, раніше режисер та колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов написав, що у ніч на вівторок побили експолітв'язня РФ, кримського активіста Володимира Балуха.

Офіс Президента стурбований інформацією про побиття експолітв'язня Кремля Володимира Балуха та закликає поліцію швидко розслідувати злочин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-