Викритого на перевезенні боєприпасів полковника звільнили ще торік - СЗР

Викритого на перевезенні боєприпасів полковника звільнили ще торік - СЗР

Укрінформ
Посадовець Служби зовнішньої розвідки, якого викрило Державне бюро розслідувань на вивезенні боєприпасів із району проведення операції Об’єднаних сил, був звільнений із СЗРУ минулого року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба зовнішньої розвідки у Фейсбук.

“Служба зовнішньої розвідки інформує, що посадовець СЗРУ, якого Державне бюро розслідувань підозрює у вивезенні боєприпасів із району проведення ООС, звільнений зі Служби минулого року”, - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, до документування його діяльності, окрім інших правоохоронних структур, були задіяні слідчі Нацполіції за участі представників внутрішньої безпеки СЗРУ.

“У зв’язку із цим вважаємо інформацію, оприлюднену пресслужбою Державного бюро розслідувань, некоректною”, - заявили в СЗРУ.

Читайте також: Прикордонники Луганського загону в районі ООС виявили схрон із боєприпасами

Як повідомлялося, ДБР 21 серпня заявило, що викрило посадовця Служби зовнішньої розвідки та колишнього прикордонника на вивезенні боєприпасів із району проведення ООС.

За даними Бюро, полковник СЗР за вказівкою колишнього військовослужбовця Держприкордонслужби незаконно вивозив боєприпаси з району проведення ООС.

Як заявили в ДБР, боєприпаси колишній прикордонник вкрав під час проходження ним служби у 2015-2017 роках, і вони зберігалися в орендованому ним гаражі у Сєвєродонецьку, і на спробі вивезення цих боєприпасів і викрили «перевізники» зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-