Українським військовим вручили нагороди до Дня Незалежності

Українським військовим вручили нагороди до Дня Незалежності

Фото
Укрінформ
Напередодні Дня Незалежності України заступник міністра оборони Ігор Халімон нагородив військовослужбовців бойових підрозділів.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні Міноборони.

Халімон відвідав 53-ю окрему механізовану бригаду імені князя Володимира Мономаха та 36-у окрему бригаду морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського. Він вручив кращим військовослужбовцям бригад відзнаки міністра оборони та оборонного відомства, цінні подарунки, грамоти та подяки.

Українським військовим вручили нагороди до Дня Незалежності / Фото: mil.gov.ua

"Під час російської агресії на сході України ви гідно і відповідально ставитеся до виконання військового обов'язку - захищати суверенітет і територіальну цілісність України", - зазначив Халімон під час привітання особового складу 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

Звернувшись до морських піхотинців, заступник міністра наголосив на важливості вагомого внеску морської піхоти у справу зміцнення обороноздатності України.

Читайте також: Вітрильна регата, молебні та фестивалі: як Київ святкуватиме День Незалежності

"Дякую вам за те, що ви з гідністю стоїте на варті територіальної цілісності та суверенітету нашої держави. Морська піхота показала всій Україні справжній професіоналізм, мужність і вірність Батьківщині та своєму народу", - зазначив Халімон.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-