МЗС тримає на контролі ситуацію з українцями у сирійському таборі біженців

МЗС тримає на контролі ситуацію з українцями у сирійському таборі біженців

Укрінформ
МЗС тримає на постійному контролі ситуацію з перебуванням українців у Сирії у таборі біженців «Аль-Хол» та взаємодіє з міжнародними партнерами щодо їх репатріації додому.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на коментар МЗС України.

“МЗС тримає на постійному контролі ситуацію, в якій опинилися наші співгромадяни у Сирії у таборі біженців «Аль-Хол» та не припиняє системної взаємодії з нашими закордонними партнерами щодо їх репатріації додому”, - ідеться в повідомленні.

У МЗС підкреслили, що міністерство завжди дбає про своїх громадян, захист прав та інтересів українців за кордоном є пріоритетним завданням нашого відомства.

Читайте також: Кулеба викликав посла України в Білорусі до Києва на консультації

“Докладаємо максимальних зусиль задля забезпечення належних умов перебування наших співвітчизників та сприяємо, у разі необхідності, їх безпечному поверненню на Батьківщину”, - зазначили в МЗС.

Як повідомлялося, раніше голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров звернувся до Президента Володимира Зеленського із закликом сприяти поверненню українців, які, за його інформацією, понад рік очікують евакуації з табору для біженців Аль-Хол у Сирії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-