Культурний фонд починає прийом заявок на програму підтримки

Культурний фонд починає прийом заявок на програму підтримки

Таблиця
Укрінформ
Український культурний фонд розпочинає 30 липня 2020 року прийом аплікаційних заявок на конкурсну програму «Культура в часи кризи: інституційна підтримка».

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

«Програма розроблена для сприяння стабільному розвитку культурних та креативних індустрій в часи пандемії та підвищенню конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу культурної галузі», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, цілі програми: підтримка організаційної спроможності культурних інституцій всіх форм власності, що зазнали впливу внаслідок дії карантинних обмежень; сприяння збільшенню робочих місць в креативних індустріях та убезпечення скорочення працівників; стабілізація роботи суб'єктів культурно-пізнавального (внутрішнього) туризму через компенсацію збитків у зв’язку із дією карантинних обмежень; підтримка кіноіндустрії в часи пандемії.

Бюджет програми - 540 млн грн.

Читайте також: Держпідтримка кіно: МКІП продовжило обговорення проєкту

У межах програми підтримка надаватиметься за 9-ма ЛОТами у відповідних секторах ККІ.

Докладніше – на офіційному сайті УКФ.

Як повідомляє МКІП у Facebook, 31 липня очільниці проєктного відділу та відділу з питань фінансування проєктів УКФ Тетяна Лишневець та Людмила Грекова розкажуть про цілі програми; бюджет програми та його розподіл за секторами; типи та види витрат, дозволені до підтримки; те, хто може бути заявником та інше.

Вебінар транслюватиметься на YouTube.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-