"Азов" попрощався з бійцем, який помер після побиття у Запоріжжі

Фото
Укрінформ
Бійці батальйону "Азов" на одній із своїх баз попрощалися з побратимом Олегом Черевком на псевдо "Смерть", який помер після жорстокого побиття у Запоріжжі.

Про це повідомляє пресслужба батальйону.

"28 липня в «Азові» простились із Олегом Черевком на псевдо «Смерть». Азовець помер від отриманих травм внаслідок жахливого побиття зловмисником, що сталося напередодні в Запоріжжі", - йдеться у повідомленні.

Олег був бійцем зенітного ракетно-артилерійського дивізіону полку «Азов», мав звання старшого солдата. Йому було 29 років.

«Азов» попрощався з бійцем Олегом Черевком / Фото: azov.org.ua

Як поінформували в батальйоні, у Запоріжжі з азовцем прощатимуться сьогодні, 29 липня, об 11:00 на Фестивальній площі біля ОДА.

Читайте також: У Запоріжжі протестували проти звільнення під заставу чоловіка, який побив бійця "Азову"

"Азов" обіцяє подбати про те, щоб злочинець, який забрав життя нашого побратима, отримав справедливе покарання за свій вчинок", - зазначено у повідомленні.

Як повідомляє поліція Запорізької області, відомості про цю подію внесено до ЄРДР за  ознаками ч.2 ст. 342 Кримінального кодексу України (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків). Санкція за статтею передбачає штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років. Проводиться досудове розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 21 липня у Запоріжжі Олег Черевко біля магазину зробив зауваження чоловікові, який нахабно чіплявся до жінок. У відповідь чоловік вдарив бійця в голову. Олега госпіталізували до лікарні у тяжкому стані. Зловмисника затримали.

У четверг, 24 липня, рішенням суду підозрюваного у побитті бійця відпустили з СІЗО під заставу в 40 тисяч гривень.

27 липня боєць помер в реанімації, не приходячи до тями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-